Η ΨΕΥΔΕΠΙΓΡΑΦΗ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΛΑΪΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ.

 

Είναι σαφές ότι η κυβέρνηση, με τη στήριξη της ντόπιας και ξένης οικονομικής ελίτ, επιχειρούν να πείσουν τον ελληνικό λαό ότι σήμερα είναι αναγκαία η “εθνική συνεννόηση και συναίνεση” για να αντιμετωπισθούν δήθεν τα μεγάλα οικονομικά και εθνικά θέματα.

Στην πραγματικότητα όμως αυτό αποτελεί μια προπαγάνδα. Υποκρύπτει την αντιλαϊκή και αντεθνική πολιτική της εξαρτημένης πολιτικής ηγεσίας και της διεφθαρμένης οικονομικής ελίτ.

Τελικός στόχος είναι να φτωχοποιήσουν περισσότερο τους έλληνες πολίτες, να κλείσουν τα μεγάλα εθνικά θέματα σε βάρος της χώρας μας και να διανείμουν τον εθνικό μας πλούτο, χωρίς λαϊκή αντίσταση. Υπολογίζουν όμως χωρίς τον κυρίαρχο ελληνικό λαό του οποίου υποτιμούν τη νοημοσύνη. Πιστεύουν ότι ο ελληνικός λαός υπακούοντας στις διακηρύξεις των μνημονιακών κομμάτων, δεν θα αντιδράσει.

Δεν μπορούν να αντιληφθούν ότι οι πολίτες τους έχουν πλέον καταλάβει και δεν τους εκφράζουν.

Γι’ αυτό με αυτά τα ύπουλα και καταστροφικά σχέδια τους θέλουν να εγκλωβίσουν τους πολίτες. Θα πέσουν όμως στο κενό. Αρκετά έχουν εμπαίξει τον Ελληνικό λαό.

Είναι βέβαιο ότι ο ελληνικός λαός στα προετοιμαζόμενα νέα σκληρά συνταξιοδοτικά και άλλα αντιλαϊκά μέτρα, θα αντισταθεί και θα τα αποτρέψει. Θα αντισταθεί και θα διαμορφώσει μια ειλικρινή και πραγματική εθνική λαϊκή ενότητα, η οποία θα επιβάλλει μια πατριωτική και προοδευτική κυβέρνηση που θα εξυπηρετεί το συμφέρον των πολλών και θα υπερασπισθεί τα εθνικά κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας.

Μια κυβέρνηση της Δημοκρατίας της κοινωνικής δικαιοσύνης και της πραγματικής ανάπτυξης που θα δημιουργεί θέσεις απασχόλησης και όχι συσσώρευση κερδών στο μεγάλο κεφάλαιο, ξένο και ντόπιο.

Επιτέλους η χώρα χρειάζεται ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΞΑΝΑ που να υπηρετεί τα εθνικά και λαϊκά συμφέροντα και όχι διαχείριση των πολιτικών που επιβάλλουν οι ξένες δυνάμεις και τα μεγάλα οικονομικά συγκροτήματα.

Αντισταθείτε γιατί μας ετοιμάζουν πολλά δεινά με τις δήθεν εθνικές συνεννοήσεις. Στόχος τους είναι η περαιτέρω φτωχοποίηση των πολιτών και η υποχώρηση στα εθνικά μας θέματα.