Υποτελής ο πρωθυπουργός

 

Υποτελής ο πρωθυπουργός.

Χθες με τον κ. Γιούνκερ και σήμερα με την κ. Μέρκελ ο Έλληνας πρωθυπουργός λειτούργησε και εμφανίσθηκες στις συνεντεύξεις, ως υποτελής απέναντι στους “Μεγάλους Αδελφούς”.

Τους δήλωσε την απόλυτη και άνευ όρων υποταγή της χώρας και της κυβέρνησης και ότι θα συνεχίσει την καταστροφική μνημονιακή πολιτική, χωρίς παρεκκλίσεις. Έτσι απέδειξε και αυτός και η τρικομματική κυβέρνηση κ όσα υποσχέθηκαν προεκλογικά και δεσμεύτηκαν στη συνέχεια με το κυβερνητικό πρόγραμμα, στον Ελληνικό λαό, ήταν εν γνώσει τους ψευδή και απατηλά.

Η ευθύνη συνεπώς των τριών κυβερνητικών κομμάτων είναι μεγάλη, γι’ αυτό χρειάζεται να αντισταθεί άμεσα ο Ελληνικός λαός για να μην επιτρέψει  τη συνέχιση αυτής της αντεθνικής και αντιλαϊκής πολιτικής, που εκτός των άλλων θίγει και την εθνική αξιοπρέπεια.

Είναι πλέον φανερό ότι τα νέα μέτρα που έρχονται είναι άδικα και δυσβάστακτα για τους μικρομεσαίους και κυρίως για τους μισθωτούς και συνταξιούχους και θα φέρουν με βεβαιότητα μεγαλύτερη ύφεση, ανεργία, εξαθλίωση και κοινωνική έκρηξη.